30 éves a Styron Kft.

Categories:
Styron

 

A Styron Kft. 1990 januárjában alakult, és idén ünnepli a 30. születésnapját. A cég a kezdeti néhány fős családi vállalkozásból, mára egy több mint 100 fős, hazai szinten piacvezető és európai szinten is elismert lefolyószerelvény gyártóvá nőtte ki magát.

Eleinte csak néhány padlószifon termékkel indult a gyártás, egy kis fröccsöntő üzemben. Az évek múlásával azonban folyamatosan bővült a termékpaletta, és ezzel együtt a cég létszáma is folyamatosan emelkedett. A kezdeti családi vállalkozás egy 100%-ban önálló lábakon álló stabil céggé kezdte kinőni magát a hosszú évek alatt.

Styron

A jelenleg működő vállalat több mint 20 országban van jelen, és több mint 500 féle terméket gyárt, 30 db korszerű fröccsöntő gépen. A termelés 3 műszakban folyik, a hét 5 napján. Mivel a cég saját szerszám és lakatos üzemmel is rendelkezik, ezért kevésbé van kitéve külső tényezők negatív hatásának, esetleges szerszám-, vagy géphibák miatt. Mindezek együttes következményeként mára a térség egyik meghatározó középvállalkozása lett a Styron Kft., ahol a fejlődés most még jelentősebb, mint valaha.

2020-ban kialakításra kerül egy eddig még Magyarországon is nagyon kevés cég által használt automata raktárrendszer, korszerű raktárrobotokkal felszerelve. Mindez egy új, minden igényt kielégítő raktárépületben kerül majd megvalósításra.

Találkozunk a Consturma szakkiállításon! D pavilon 202/A stand!

Styron

Kijevi kiállítás

Categories: Tags:

Aqua Therm kiállítás. Kijev, 2019.05.14-05.17

invitation

Megújult a www.styron.hu !

Categories:

Kedves Vásárlóink, Látogatóink!

Teljesen megújult honlapunk bővebb termékpalettával és az alábbi bővült funkcióval segíti kedves felhasználóinkat és Partnereinket.

  • Átlátható termékstruktúra
  • Mobilra optimalizált megjelenés
  • Kibővített termék információk
  • A felhasználást segítő, céget és termékeket érintő dokumentumok
  • Új termékek
  • Akciók

Valamint a könnyebb átláthatóság kedvéért folyamatosan frissülő termékinformációkkal jelentkezünk
Kellemes böngészést kíván a Styron Kft. csapata!